OpenStaffing

Better experts, faster

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
In de afgelopen 15 jaar hebben wij een specialistisch netwerk opgebouwd van digital professionals. Van hieruit bemiddelt OpenStaffing in een keur aan expertises. OpenStaffing is verantwoordelijk voor de plaatsing van bijna 150 professionals voor diverse eindklanten in de afgelopen 1,5 jaar. Wij helpen onze klanten met hun capaciteitsvraagstukken door het inzetten van kwalitatief hoogstaande kandidaten. Onze professionals zijn gedreven en gewend om het beste uit zichzelf en hun project te halen. Zij zorgen voor up-to-date kennis, zodat zij hun opdrachtgevers kunnen helpen om het beste niveau voor het project te behalen. Wat ons onderscheid: - Vanuit onze eigen inhoudelijke kennis en ervaring screenen wij kandidaten op hun kennis en kunde. Pas als wij overtuigd zijn van hun professionaliteit, bieden wij de kandidaten aan. Dat scheelt de kandidaat en de opdrachtgever tijd. - OpenStaffing staat voor transparantie en openheid, voor zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Duidelijke afspraken en geen onnodige verplichtingen - Korte lijntjes, en snelle reactie. Zowel voor opdrachtgever als voor de professional. OpenStaffing bemiddelt in o.a. de volgende disciplines: Java developers Frontend developers (React/Angular/Vue) .net developers Data engineers Devops (AWS/Azure) PhP developers Testers (automation & functioneel) Mobile developers (Android / iOS) UX/UI developers
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
0

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.