Van Dijk Educatie

Leren op jouw manier!

Sector
Primary/Secondary Education
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Binnen het onderwijs is de vraag naar digitale leermiddelen en maatwerk groter dan ooit. Een ontwikkeling die corona heeft versterkt en versneld. Leren vindt immers niet meer vanzelfsprekend plaats in het schoolgebouw. De inrichting van de leeromgeving wordt steeds belangrijker. Hoe motiveer je leerlingen en hoe organiseer je dit als school in een wereld van afstandsonderwijs? Bij VanDijk zien we dat de voorkeur groeit voor blended: de combinatie van boek en digitaal. Maar hoe vind je als docent de beste combinatie met leerstof die aansluit bij de interesses van je leerlingen? En hoe help je als leermiddelencoördinator met die keuzes binnen het budget? En hoe houd je als schoolleider overzicht en controle? De kwaliteit van het nieuwe onderwijs valt of staat met de juiste mix van leermiddelen. Anne van Kampen heeft alle vragen en feedback vanuit scholen voor ons verzameld en gebundeld. Kijkt u mee? Ga dan naar www.allesoverlesgeven.nl/6inzichten VanDijk is onderdeel van The Learning Network. The Learning Network bestaat uit toonaangevende onderwijsmerken zoals VanDijk, Studystore, Studers en Studieshop.be.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.