Crossing Channels

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Crossing Channels een voortrekker in creatieve online toepassen binnen Zorg, Finance, Marketing en Overheid. We zijn Microsoft Gold Partner en Innovator of the Year. Toepassingen maken we meestal vanuit een heldere businesscase: het gaat tenslotte om uw succes en niet zozeer om de achterliggende ICT. Met uw doelstellingen gaan we aan de slag voor de vertaling naar de succesvolle online toepassing. En veelal met een verrassende insteek. Online toepassingen zien we als een onderdeel van de totale uitwerking: organisatie, mensen, cultuur, werkwijze, processen, beveiliging, De integratie naar omliggende systemen maakt de oplossing compleet. Flexibel, schaalbaar zodat u met optimale vrijheid kunt bijsturen. Onze expertise ligt met name in: Online marketing, Multi-channel service modellen, Proces optimalisatie, Dossier deling, Integratie, Security. Per case zetten we een combinatie van tools in zoals Sharepoint, Biztalk, Genie .NET Framework voor de snelle lancering van de uitwerking.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.