Rubicon Microsoft Cloud Advisor

Partner voor adoptie van Microsoft cloud solutions en managed cloud diensten

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Rubicon is dé expert binnen het Microsoft cloud diensten portfolio en levert consultancy, complete diensten en geavanceerde (maatwerk) oplossingen om digitale transformatie te laten slagen. Op basis van cloud oplossingen en managed cloud foundations realiseren we veilige, geïntegreerde en datagedreven klantorganisaties. Met meer dan 200 senior consultants en een gedegen track record in de grootzakelijke markt en overheid garanderen wij schaalbaarheid, continuïteit en een resultaatgerichte aanpak. Door digitalisering van bedrijfsprocessen helpen wij onze opdrachtgevers met innovatie, productiviteitsverbetering, kostenbesparing en efficiënte samenwerking. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren Microsoft professionals. Bij Rubicon vind je de ultieme plek om je talent, vakkennis en ambitie te benutten en verder te ontwikkelen. Bekijk onze vacatures op: http://werkenbijrubicon.nl/Vacatures.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
8

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.