Etesian IT Consulting

'A fresh wind in IT'

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Etesian, genoemd naar een jaarlijks terugkerende mediterrane wind, is een IT consultancy bedrijf dat organisaties ondersteund op het gebied van consultancy, projecten en uitbesteden van hun IT. Op dit moment focust Etesian zich daarbij met name op de Randstad en Zuid-Nederland. Organisaties in de financiële dienstverlening, industrie, retail, overheid en de dienstverlenende sector, die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen voor hun IT vraagstukken, kunnen daarvoor bij Etesian terecht. Etesian is voor hen een lokale én loyale partner op het gebied van applicatieontwikkeling en management consulting. Voor bedrijven die professioneel software willen ontwikkelen zet Etesian een klein team van IT professionals met verschillende competenties in. Zij maken gebruik van de zogenaamde 'scrumstraat' om het proces zo effectief mogelijk te doorlopen. Etesian bestaat uit een snelgroeiend team van deskundige IT professionals. Samen zorgen zij voor 'a fresh wind in IT'. Zij zijn ondernemend, mensgericht en hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Het oplossen van complexe IT vraagstukken, dáár komen ze met plezier hun bed voor uit. Sterker nog, als je één IT professional van Etesian inhuurt dan heb je toegang tot een heel team professionals dat, indien nodig, op de achtergrond meedenkt over creatieve oplossingen. Onze consultants hebben opdrachten uitgevoerd voor: • ABN Amro Bank • Essent • Hydro • ALFAM • Circle Software • DNA Services • Europol … en nog veel meer.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.