Giant Fox

Voor ontwikkelaars die willen weten wat ze waard zijn!

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Detacheren kan anders. Slimmer. Flexibeler en passend bij deze tijd. Detacheren gericht op échte ontwikkeling, op vooruitgang. Wij geloven dat je, om anderen te helpen met ontwikkelen, je moet beginnen bij jezelf. GIANTS van softwareprojecten ontwikkel je enkel met GIANTS van software engineers. Slimme mensen met voldoende energie, doordat ze een goede werk-privé balans hebben. Mensen met uitmuntende software kennis, omdat ze hun educatie serieus nemen. Ervaren mensen die verantwoordelijkheid pakken, voor jouw project én zichzelf. Kortom, mensen die net zo in een project staan als in het leven. Sta jij net als onze GIANT pro's graag aan het roer van je eigen leven? Ben je een zelfstandig software ontwikkelaar met kennis van app development, web development en/of embedded systems? Hou je van uitdaging in combinatie met vrijheid en verantwoordelijkheid? Én wil je werken in een omgeving die jouw ontwikkeling en het behouden van jouw energie nét zo belangrijk vindt als haar klanten? Onze GIANTS kunnen altijd goede versterking gebruiken van ervaren mensen zoals jij. Onze filosofie Bij Giant Fox zijn we een tikje eigenwijs. Zeker wanneer we denken dat het slimmer kan. Met onze roots als software ontwikkelaar en jarenlange ervaring in de ICT, kennen we het klappen van de traditionele zweep; veel uren maken en vaak met weinig oog voor jouw ontwikkeling, werkplezier of privéleven. We geloven dat dát anders kan. Wij geloven dat je werkt om te leven in plaats van leeft om te werken. Wij zijn Giant Fox: de ontwikkelaar van GIANTS.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.