TheValueChain NL

Samen werken we aan state-of-the-art oplossingen die klaar zijn voor de toekomst!

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij zijn TheValueChain. Vakmensen met functionele en technische expertise die jou helpen bij de digitale technologie van morgen. Wij houden van ons werk, en helpen je graag. Zonder poespas, zonder gedoe. Gewoon met een heldere aanpak, nuchtere blik en onvoorwaardelijk commitment. Wij zijn er om het maximale uit je SAP systeem te halen, maar vooral ook om je te helpen met de technologieën van de toekomst. Machine learning, intelligent enterprise, customer experience, UX en UI services. Name it, we do it all. Wij geloven in slimme innovaties, vereenvoudigen en verduurzamen. Vanuit onze expertise denken we mee waar de kansen liggen. Want, het verhogen en versnellen van de business value van jouw business - dat is onze zorg.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.