Itho Daalderop

Innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat!

Sector
Mechanical or Industrial Engineering
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Itho Daalderop ontwikkelt en produceert toonaangevende oplossingen op het gebied van verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechniek. Innovatieve producten en systemen die bijdragen aan een gezond, comfortabel, energiezuinig en betaalbaar binnenklimaat. Mensen plezieriger laten wonen, werken en leven - dat is onze missie. Dit alles onder ons motto ‘Climate for life’. Itho Daalderop is op 1 januari 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee gevestigde, Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Innoveren is Itho Daalderop met de paplepel ingegoten. Zowel Itho als Daalderop hebben meerdere erkenningen en nominaties ontvangen voor producten die in eigen beheer worden ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee wonnen de bedrijven een aantal keer de VSK Award; de belangrijkste innovatieprijs voor de installatiebranche. Als Itho Daalderop zijn daar twee nominaties en de VSK Award 2012 aan toegevoegd. Itho Daalderop is in Nederland gevestigd op twee locaties: Schiedam en Tiel. Daarnaast hebben we een vestiging in het Belgische Sint-Niklaas. De afgelopen jaren hebben we een flink marktaandeel verworven in Europa. Inmiddels werken we wereldwijd samen met een groot aantal partners. In totaal werken er bij Itho Daalderop ongeveer driehonderd medewerkers.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.