Dorstlust - Drinkt wat Anders

Door onze groothandel, winkel en webshop laten we ándere dranken hun weg naar jou vinden. Dorst, anyone? 💦

Sector
Food & Beverages
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De Dorstlust Filosofie Het gevoel dat je kan hebben, wanneer je op een drankkaart kijkt en jezelf betrapt op een ‘dan maar een…’ uitspraak. Dat gevoel, dat is onze drijfveer. Waarom zou je genoegen nemen met een frisdrank die je eigenlijk vooral kiest omdat er geen andere keuzes zijn? Waar de alcoholische versnaperingen in Nederland langzamerhand al een wat uitgebreider repertoire kennen, is frisdrank vooralsnog een tamelijk achtergesteld kindje gebleven. Dit vraagt om verandering, vinden wij. Alleen al bij onze buurlanden zijn zoveel mooie, verrassende en andere frisdranken te ontdekken. Onze missie is om die hun weg naar jou te laten vinden. Dorstlust: drink wat anders. Dorstlust is ontstaan uit een behoefte om Nederland kennis te laten maken met frisdranken met een verhaal, frisdranken die nét even wat anders zijn dan diegene die we nu allemaal wel al kennen. Ontdek de verhalen achter onze frisdranken en de mooie, (veelal) natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk voor een vaak opvallende, ándere smaak zorgen. Dranken die uitdagen om geproefd te worden, ontdekt te worden en gekend te worden: dat is waar Dorstlust voor staat.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.