iolar fotografie

Software engineer gespecialiseerd in technische automatisering / embedded / IoT, C, C++ en Linux.

Website
http://iolar.nl
Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Zoek je een software engineer voor een technische automatisering / IoT project? Als software engineer kan ik meehelpen aan de productontwikkeling en integratie en het ontwikkelen van een werkend product. Binnenkort ben ik weer beschikbaar voor een klus voor maximaal 4 dagen per week. Over mij Al op de basisschool maakte ik mijn eerste QBasic-programmaatje. Sindsdien is mijn interesse voor computers eigenlijk alleen maar groter geworden. Na te zijn afgestudeerd in de gezondheidszorg heb ik een carrièreswitch gemaakt richting software ontwikkeling: de beste keus die ik kon maken. Sindsdien specialiseer ik me in de richting technische automatisering / embedded software / IoT. Ervaring Ik ben gespecialiseerd in C / C++ en Linux. Ik gebruik al meer dan 15 jaar alleen nog maar Linux als besturingssysteem op mijn desktop. Buiten dat heb ik ook met diverse andere talen / tools ervaring, zoals onder andere Python, Java, Jenkins, Docker, IoT, Git, Cmake, SSH, protobuf, gRPC, CoAP, Ansible. Doxygen. Tevens ben ik scrum master en kan ik mede door mijn ervaring als jobcoach prima junior software engineers begeleiden. Bij mijn laatste twee klussen heb ik meegewerkt om de software voor een machine 'from scratch' te bouwen. Bij Moba ging dit om een deel van de machine dat al bestond, maar op verouderde software werkte. Ik werkte mee aan het herschrijven van de software, zodat het op Linux kon draaien. Inovaa zet een geheel nieuwe machine op de markt. Ik werk mee aan het realiseren van de software en integreren van verschillende componenten. Als freelance software developer ben ik breed geïnteresseerd, maar heb me wel vooral toegespitst op technische automatisering, zoals machines, sensors, iot, embedded, etc. Ik vind het heel leuk om aan uiteenlopende projecten te werken en overal een 'kijkje in de keuken' te kunnen nemen. Als software engineer moet je je verdiepen in de materie waar je aan werkt en dat maakt het werk juist ook zo leuk.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.