Brightin

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Brightin maakt mensen blij met mooie software De websites en apps die we dagelijks gebruiken mogen best iets beter. Iets handiger. Iets leuker, zelfs. We ontwerpen, ontwikkelen, testen en beheren web- en mobiele applicaties waar wij, onze opdrachtgevers én hun eindgebruikers enthousiast van worden. Gebruikerservaring, interactie en een modern, agile ontwikkelproces spelen daarin een belangrijke rol. We doen dat samen: ons zelfsturende team heeft geen vaste functies voor projectmanagers, architecten of analisten; het bestaat uit gedreven en ervaren vakmensen met één doel: mooie dingen maken. Dat betekent dat we allemaal onszelf voortdurend uitdagen. Dat we elkaar uitdagen. En dat we onze opdrachtgevers uitdagen. En daar zijn we best een beetje trots op.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.