Motion10

Maak(t) uw digitale innovatie succesvol.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Door onze technologie-overstijgende aanpak zijn organisaties en hun medewerkers in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Door onze technologie-overstijgende aanpak zijn organisaties en hun medewerkers in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Naast integratie, Data Analytics en de Business Productivity toepassingen die je daarop bouwt, betekent digitale innovatie heel veel voor je mensen, processen en strategie. We gaan met onze klanten in gesprek over digitale transformatie en hoe ze die op al die vlakken vorm gaan geven. Motion10 biedt advies en oplossingen binnen een vijfrtal categorieën: - Apps & Infra (Low code) - Business Productivity (Modern Workplace & Modern Business Apps) - Microsoft Data & Analytics - Change & Adoptie - Managed Services We vinden het belangrijk om kennis en ervaring op te bouwen van de uitdagingen en processen van onze partners. We focussen onze diensten op een aantal sectoren: -Logistiek -Woningcorporaties -Lokale overheden -Onderwijs -Bouw & Installatie -Zorg We zijn op negen vlakken Microsoft Gold Partner, onder andere voor Project and Portfolio Management, Application Integration, Cloud productivity en Midmarket Solution Provider. Onze expertise wordt onder andere uitgedragen door Microsoft MVP’s (Most Valuable Professional). Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. Met meer dan 150 zeer gedreven en klantgerichte experts vervullen wij projecten door heel Nederland, op het hoogste niveau. Motion10 is door Microsoft gekozen tot Business Critical SharePoint partner (BCSP) in Nederland. In 2017 zijn wij door onafhankelijk IT-vakblad Computable genomineerd voor ICT-leverancier van het jaar. Meer informatie over ons vind je op http://www.motion10.nl/ #Azure #Office365 #PowerApps #Lowcode #Teams #Adoptie
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
5

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.