HEMA

echt HEMA

Sector
Retail
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
HEMA maakt het dagelijkse leven van mensen al meer dan 95 jaar beter, leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven betalen. Want een goede kwaliteit en een verrassend design moet voor iedereen betaalbaar zijn. Iedere dag weer maken we gewoon bijzonder. Met verrassende producten van het eigen HEMA merk in meer dan 750 filialen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk, Verenigde Arabische Emiraten en Qatar. Met filialen op treinstations, vliegvelden en met ons grootste HEMA filiaal dat 24 uur, zeven dagen per week open is: onze webshop. Met eigen bakkerijen, distributiecentra, handelskantoren in het Verre Oosten en het support office in Amsterdam. Met meer dan 19.000 HEMA collega’s in 200 verschillende functies. De optimistische boodschap van HEMA slaat overal aan. De essentie is in al die jaren niet gewijzigd: Echt HEMA. HEMA is nuchter met een glimlach: doe maar gewoon, maar doe het wel bijzonder goed. De kracht van HEMA zit in de liefde voor elk detail, daarom is iedereen in onze organisatie belangrijk. Wij stellen het belang en plezier van onze klanten altijd voorop. HEMA geeft iedereen de ruimte om zijn talenten te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat iedereen werkt in een open en ongedwongen sfeer. Die inspirerende sfeer die je nergens anders tegenkomt. Echt HEMA.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
C C
Opdrachten
0
Professionals
7

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.