BCC Elektro-speciaalzaken BV

Wij maken het leven van onze klanten leuker, makkelijker en slimmer!

Sector
Retail
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
BCC is sinds 1969 de meest vertrouwde elektronica retailer van Nederland. Met ruim 1.300 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven wij er naar om onze klanten de hoogst mogelijke service te bieden tegen de beste prijs. Met 60 winkels verspreid over Nederland en online via www.bcc.nl. Werken bij BCC betekent werken binnen een informele organisatie, waar we samen hard werken om onze doelen te behalen. In de 60 winkels werken onze ambassadeurs, die het merk BCC, maar natuurlijk ook al onze producten vertegenwoordigen en klaar staan voor het beste advies. Hierin investeren we ook door trainingen te geven, huisshows te organiseren en door middel van onze eigen BCC Academy app. Op het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk zijn de volgende afdelingen: Commercie (Category Management), E-Commerce, Marketing, ICT, Financiële administratie, BCC Zakelijk, HR, Customer Service, After Sales en ons volledige logistieke centrum. Ook hier geldt een informele en no-nonsense sfeer met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We zijn gericht op verbeteren, kansen zien en innoveren waar mogelijk. Dit verwachten we dan ook van onze medewerkers. BCC is onderdeel van Mirage Retail Group, een Nederlandse onderneming met 839 winkels en 8500 medewerkers. Hierdoor is BCC in staat uitgebreide services te bieden in combinatie met deskundig advies in de BCC winkels en online. BCC biedt particuliere en zakelijke klanten zes heldere beloften die garanderen dat hun aankoop bij BCC echt de juiste keuze is. Zo heb je de zekerheid van de juiste keuze en van onze betrouwbare services tegen de beste prijs. Dat is zeker BCC.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
6

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.