IT Ateljee vof

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
IT Ateljee vof is bedrijf dat zich toelegt op het schrijven van maatwerk software. Een ruim begrip, maar wij ontwikkelen desktopapplicaties, mobiele apps (cross-platform) en doen aan webontsluiting in de breedste zin van het woord. IT Ateljee heeft haar roots in de kunstmatige intelligentie (Artificial intelligence, A.I.) en wil zich blijven ontwikkelen op dat gebied. Kennis van technieken uit de A.I. kan op diverse momenten worden toegepast. Maar we maken ook gebruik van bestaande oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een Content Management Systeem (CMS) voor uw business site of uw webwinkel. Tenslotte kunnen wij u uitstekend van dienst zijn als het gaat om Customer Relationship Management ontwikkeling (CRM). De afgelopen jaren zijn wij zeer regelmatig ingezet om ontwikkelwerkzaamheden uit te voeren binnen Sage CRM en Microsoft CRM omgevingen. Bij diverse grote bedrijven. Het gaat dan om koppelingen tussen CRM en andere systemen, implementaties van workflows en plugins of de verwezenlijking van niet-standaard schermen en functionaliteit. Om maar eens wat te noemen. Wij hebben nauwe banden met een zeer ervaren partij, waarmee alle facetten van het implementeren en configureren van een On Premise of Online CRM-systeem gedekt zijn.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.