IQ-Media B.V.

IQ-Media is een mediabureau in Zwolle, gespecialiseerd in merkpositionering, marketingconcepten en visuele communicatie.

Sector
Media Production
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Video. Web. Strategy. Animation. Mobile. Bent u op zoek naar een professionele partij voor strategische ondersteuning of voor de realisatie van uw marketingmiddelen of mediaproducties? Neem dan gerust contact op via [email protected] of 0384549555! Tip: neem een kijkje op onze website voor een impressie van ons recente werk. IQ-Media: een full-service marketing-, media- & reclamebureau vol energie. Gespecialiseerd in de strategische inzet en productie van hedendaagse marketing- en communicatiemiddelen. Vanaf een startfase waarin de basiselementen van een bedrijf of merk als een huis moeten staan tot aan het bedenken en uitrollen van grote en innovatieve strategieën. De ideale partner in productie van al uw media. Dagelijks werken 30 vakspecialisten aan de realisatie van uiteenlopende producties. Alle technologie en creativiteit samen onder één dak. Met uitmuntend werk als resultaat. Vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van video, webtechniek en vormgeving, aangevuld met gefundeerde strategische ondersteuning, zijn wij gegroeid tot een full-service reclamebureau die in al uw wensen kan voorzien. We bedenken creatieve oplossingen voor onze klanten en ontwikkelen en produceren, content, techniek en functionaliteit in alle vormen en maten. Van video's tot apps en van infographics tot de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, producten en diensten. Uiteraard met een gefundeerde strategie voor meetbare resultaten.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.