HybrIT BV

HybrIT - Partner in portals & API's.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij leveren portals met standaard API's die aan alle grote backend systemen te koppelen zijn. Is er maatwerk nodig? Wij hebben alle kennis in huis om portals exact naar wens uit te bouwen en te integreren. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe online klantenportal, met of zonder mobile app, volledig aansluit op je bestaande IT systeem en je business maximaal ondersteunt. HybrIT maakt jouw digitale ambities waar; van advies tot en met implementatie. Meer over HybrIT: HybrIT is opgericht in 2016 door developers voor developers. Samen met ons team bestaande uit mannen en vrouwen, die wij zien als mede-ondernemers, bouwen wij aan een bedrijf waarin professionele groei en innovatie centraal staan. Onze gedeelde passie is software development en onze missie is om de maximale potentie van ons team te benutten. En daar profiteren onze klanten iedere dag van.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.