Roxit

Beslis Bewust met Impact Automation. Wij zijn actief in de business unit's VTH, RO, K&L en ECM

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De business unit's Vergunning verlening, Toezicht en Handhaving, Ruimtelijke Ordening, Kabels & Leidingen en Enterprise Content Management zijn onze expertise. Wij leveren end-to-end oplossingen voor de hele keten. Beslis bewust met Impact Automation Er gebeurt veel bij overheidsinstanties; bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, waterschappen, netbeheerders en zelfstandige bestuursorganen. Het is één lange keten van gebeurtenissen, beslissingen en acties. In die lange keten is onderlinge afstemming vaak erg ingewikkeld, met name omdat informatie verdeeld en verspreid is over duizenden afdelingen. Onze software verbindt deze verdeelde informatie aan elkaar. Zaken worden in plaats en tijd gekoppeld en in de juiste context geplaatst, zodat men verborgen conflicten en vereiste acties in beeld heeft. Een straatevenement en werken aan een gasleiding gaat bijvoorbeeld niet samen, maar ze hebben allebei een vergunning nodig. Door deze informatie aan elkaar te koppelen, heeft men direct de gevolgen in beeld en kan men een bewuste beslissing nemen. Alle producten van Roxit dragen bij aan Impact Automation. Gespecialiseerd software die informatie uit verschillende domeinen combineert. Generieke software die helpt om digitaal- en zaakgericht te werken.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.