BEpic - Gamified e-Commerce

Maakbedrijven winstgevender maken middels slim gebruik van technologie en persoonlijke begeleiding.

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Gemotiveerde mensen presteren beter. De kracht van speltechnieken kennen wij eigenlijk allemaal. Het leidt tot meer aandacht en betere focus. De dynamiek van spelelementen activeert onze intrinsieke motivatie. Wij worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen. En dat is meer dan leuk! Het inzetten van speltechnieken vinden wij o.a. terug binnen het onderwijs, e-learning trajecten, bedrijfsprocessen en trainingen, en laten enorm positieve resultaten zien. Door speltechnieken in te zetten voor e-commerce zorgt uw webshop voor meer aandacht, terugkerende bezoekers, hogere conversie en uiteindelijk een betere ROI. Wij geloven dat speltechnieken overal zijn in te zetten. Ze openen deuren , die voorheen gesloten bleven....ook voor uw organisatie!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.