Onderlinge 's-Gravenhage

Samen, zeker en betrokken.

Sector
Insurance
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De Onderlinge 's-Gravenhage is gespecialiseerd in zekerheidbiedende producten. Onze pensioen- en levensverzekeringen stellen uw belangen zeker, ook op de lange termijn. Het verzekerd kapitaal op uw polis is gegarandeerd. De toekomst van verzekeren U staat er met de Onderlinge 's-Gravenhage niet alleen voor. Of het nu gaat om een collectieve pensioenregeling, een oudedags- en nabestaandenvoorziening voor een DGA, een extra aanvulling op uw pensioen of een studieverzekering voor uw kind, de Onderlinge 's-Gravenhage heeft een passend product voor u. Keurmerk Klantgericht Verzekeren De Onderlinge 's-Gravenhage heeft in oktober 2010 als een van de eerste verzekeraars het Keurmerk Klantgericht Verzekeren ontvangen en daarmee voldaan aan de kwaliteitseisen die het Keurmerk heeft gesteld voor de dienstverlening en de klantgerichtheid. Het beste bewijs dat U centraal staat bij de Onderlinge 's-Gravenhage.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.