BitweenTech

where Software and Intelligence meet

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Ik ben Jarno Vogelzang. In alles wat ik doe geloof ik in het geven van het maximale. Ik geloof in bereiken van een ieders maximale potentie. Daarom bouw ik met mijn bedrijf Bitween PHP webapplicaties die dat doel verwezenlijken. Ik automatiseer complexe taken en ik versimpel bedrijfsprocessen door middel van mijn software. Hierdoor kan de eindgebruiker zijn tijd gebruiken om zijn unieke waarde toe te voegen aan het bedrijfsproces. Hierdoor bereikt de eindgebruiker zijn maximale potentie en dat is mijn doel. Ik bouw webapplicaties die gefocust zijn op simpelheid. Simpelheid is namelijk de sleutel tot het bouwen van een bruikbare webapplicatie. Bij mij is er geen plaats voor complexiteit, maar alleen voor simpelheid. Daarnaast zijn mijn applicaties snel. Niemand heeft tijd om te wachten op trage software, alles moet zo snel mogelijk gebeuren zodat er geen tijd verloren gaat. Als jij denkt dat ik jou verder kan helpen, stuur mij dan gerust een berichtje. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en ik help je graag verder.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.