Team Rockstars IT

HAPPY DEVELOPERS, HIGH IMPACT

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Team Rockstars IT heeft afgelopen 5 jaar een label neergezet (in de traditionele IT-detacheringsmarkt) met de ambitie om het “anders” te doen. Wij geloven dat Happy Developers meer impact maken! Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij/zij is namelijk onze “IT-Rockstar”! Op papier klinkt dat simpel, in de praktijk is het heel leuk om te doen, maar vooral een uitdaging om dat iedere dag een beetje beter te doen en nog meer impact te maken op de carrière en het geluk van de IT-rockstar. DEV-happiness zorgt voor 10x meer impact bij onze klanten. Dat lukt ons tot nu toe aardig, aangezien we na 5 jaar 250+ IT-rockstars tot onze collega’s mogen rekenen. Nog trotser zijn we op het feit dat onze IT-rockstars ons met een 8.6 waarderen! Zij werken dagelijks met veel plezier op projecten bij klanten als Rabobank, Philips, bol.com, TomTom, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KVK en Belastingdienst. Onze ambitie is om die 8.6 vast te houden en voor 2021 op minimaal 350 IT-rockstars hun carrière impact te maken!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
22

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.