Meant2B - ICT Professionals

Passie voor mensen en kwaliteit

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Meant2B is een ondernemend en dynamisch bedrijf met 20 jaar ervaring in de IT. Met een team van circa 50 professionals, zijn wij iedere dag met trots aan de slag bij de topsegment ondernemingen in Nederland. Iedere dag streven onze medewerkers naar de optimalisatie van de IT systemen van onze klanten. Bij alle opdrachten staat de kwaliteit hoog in het vaandel maar daarnaast ook de persoonlijke benadering en een goede sfeer. Vanuit uw vraagstuk selecteren bij de beste professional die bij u past op het technische en persoonlijke vlak. In de breedste zin van het woord op het gebied van IT hebben wij de beste specialisten in huis. Bekijk welke professionals wij voor u in huis hebben www.meant2b.nl. Bekijk onze website voor openstaande vacatures. Misschien ben jij onze nieuwe collega! Of wilt u één van onze professionals inzetten voor een IT vraagstuk? Neem dan contact met ons op via www.meant2b.nl.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.