Betabit

Samen bijzonder maken - Software development

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij maken de beste bedrijfskritische software. Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. Al een kleine tien jaar geleden hebben wij als allereerste in Nederland een harde en strategische keuze voor het Microsoft Azure platform gemaakt. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met jaren DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio. Betabit: ✔ Hoe kom ik aan Azure kennis? ✔ Hoe maak ik mijn development team gegarandeerd succesvol? ✔ Ik zoek nu uitbreiding van mijn software ontwikkel team. ✔ Wat zijn voor mij de mogelijkheden van Artificial Intelligence? ✔ Hoe bouw ik een wereldwijd Internet of Things platform? ✔ Wil Betabit investeren in mijn bedrijf? Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen. Contact: ⌨ www.betabit.nl ☎ 010 414 61 71 ✉ [email protected]
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
9

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.