Educared

Maak leren logisch en toegankelijk

Sector
Education Management
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Plezier voor het vak én voor de zorg. Dat maakt dat we bij Educared samen met onze opdrachtgevers waardevolle oplossingen creëren op het gebied van leren en ontwikkelen. Oplossingen waar medewerkers in de zorg écht op zitten te wachten en nét even anders zijn. Omdat veel van onze teamleden de taal van de zorg spreken, weten wij ook hoe we leren en ontwikkelen het beste kunnen stimuleren bij medewerkers. Je kan bij ons terecht voor: - Leren op maat (blended learning, gamification, herontwerp trainingen, e-learning e.d.) - Werkplekleren - Erkende zorgopleidingen op mbo-niveau (niveau 2, 3 en 4) - Interactief en vernieuwend LMS speciaal voor de zorg (2020) Slimmer leren Wij zorgen ervoor dat leren en ontwikkelen onderdeel is van de dagelijkse werkpraktijk, zodat leren logisch en toegankelijk wordt. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat de medewerker zelf heel goed weet wat hij nodig heeft om vakbekwaam te zijn en te blijven. Daarom zetten wij in alles wat we doen de persoonlijke (leer)behoefte en de zelfregie van de medewerker centraal.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.