Inspiration Concepts BV

Jouw partner in e-commerce oplossingen

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
The world is watching you, iets waar elke ondernemer zich van bewust is. Online zijn betekent continu verandering en avontuur. De drang naar succes is groot, de vraag naar unieke concepten nog groter. Hoe val je op? Hoe combineer je snelheid, gemak en beleving in één online omgeving? Inspiration Concepts is sinds 2010 een begrip in de online wereld. Klein begonnen als reclamebureau, maar vandaag de dag uitgegroeid tot een ijzersterke e-commerce partner. We bedenken inspirerende concepten en oplossingen en vertalen deze naar online succes. Onze focus ligt op webshop design en development. Een sterke kern die wij aanvullen met diverse (online) diensten voor een totaalpakket. Kwaliteit is bij ons geen standaard kwaliteit; Inspiration Concepts weet wat ervoor nodig is om doelgericht resultaat te behalen. We matchen vraag en doelstelling. Snel schakelen is daarbij key; razendsnelle communicatie is essentieel voor online groei. Elke uitdaging draagt bij aan onze expertise en kennis, die up-to-date is omtrent online trends. Onze klanten dragen bij aan onze groei en zorgen ervoor dat we ons continu blijven ontwikkelen. Elke doelstelling vormt een nieuwe uitdaging waar wij graag mee aan de slag gaan. Wat voorop staat is dat iedere onderneming uniek is en dat wij graag met je meedenken voor een passend concept. Hierbij staan jouw wensen uiteraard bovenaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Voor vragen en advies kun je te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via 013 - 5903256 of [email protected] http://www.facebook.com/inspirationconcepts https://www.instagram.com/inspirationconcepts/
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.