Plein

Thuis in verzorging - Bij Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin en je huisdier.

Sector
Retail
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Alles voor de verzorging van jezelf & je gezin Bij Plein.nl hebben we een passie voor verzorging. Bij ons vind je alles voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin en je huisdier. We hebben niet alleen een groot aanbod aan A-merken ook hebben we een uitgebreide selectie aan kleine innovatieve merken in ons assortiment. Met het hoofdkantoor kijken we uit over Utrecht en zitten we net naast het NS treinstation van Maarssen. We werken met een club van zo'n 35 mensen elke dag aan het neerzetten van een prettige online shopervaring. Daarnaast maken we natuurlijk ook tijd voor gezellige borrels en leuke team uitjes. Gezien onze Rotterdamse roots zijn we allemaal aanpakkers en houden we de sfeer lekker informeel. Heb je een goed idee? Laat maar zien waarom en dan maken we er een project van. Denk je dat Plein ook bij jou past? Kom gerust langs voor een kopje koffie en een rondleiding!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.