Mobilox.nl

Mobilox is hét automotive voorraad management systeem met de beste tarieven. Beheer, adverteer en profiteer steeds weer!

Sector
Automotive
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Mobilox is de cloud-oplossing voor het beheren en adverteren van voertuigen en onderdelen. ✓✓ Het beste doorvoersysteem voor de laagste prijs ✓ Automatisch uw voorraad doorplaatsen naar 100+ occasionportals ✓ In enkele klikken vrijwaren en voorraad beheren ✓ Geen beperking op foto's of portalen ✓✓ Beheer uw onderdelen op een professionele manier. ✓ Voorraadbeheer met barcodes ✓ Automatisch koppelen van fitments ( op welke auto past dit onderdeel?) ✓ Toon uw voorraad op uw eigen site ✓ Toon uw voorraad op Onderdelenzoeker.nl ✓ Verkoop uw onderdelen met de Mobilox webshop Mobilox ontwikkelt tevens weboplossingen voor derden. Heeft u ICT-wensen? Onze developers hebben ruime ervaringen met het bouwen en koppelen van webapplicaties. Vooral, maar niet alleen, in de automotive sector. Webshops, boekhoudpakketen, backoffice-pakketen, RDW-data, voertuigstammen, onderdeeldata, Tecdoc etc. etc.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.