I.T. Works BV

Time Saving in Soil Survey

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
TerraIndex is sinds 1996 actief als automatiseerder in milieu- en bodemonderzoek. Het is onze missie om tijdbesparende software te ontwikkelen voor het milieukundige bodemonderzoek. Dit doen we door het automatiseren van de processen, het zetten van standaarden en het realiseren van ketenintegratie. Sinds de start van TerraIndex in 1996 hebben we de processen van de advies- en veldwerkbureaus in kaart gebracht. Hierdoor konden de eerste grootschalige projecten voor bodemonderzoek (zoals de HSL-lijn en de Betuwelijn) digitaal geregistreerd worden. Een eerste stap naar digitalisering in het milieukundig bodemonderzoek. Samen met de branche heeft TerraIndex dit een stap verder kunnen brengen als grondlegger van de huidige digitale uitwisselingsstandaard en het toetskader van BoToVa. We ontwikkelen nog dagelijks aan tijdbesparende software voor het inwinnen, analyseren en presenteren van informatie over onze leefomgeving in binnen- en buitenland. Dit doen we samen met onze klanten: advies- en veldwerkbureaus, brancheverenigingen en laboratoria. Wat ons zo sterk maakt? We werken écht samen met de klant. Dit zie je op verschillende manieren terug in onze bedrijfsvoering. Ook hebben we Agile werken als kunst verheven met Scrum als fundering voor onze processen. Hierdoor zijn we in staat om efficiënt en flexibel te werken. Binnen TerraIndex zijn we het er allemaal over eens dat ons succes mede bepaald is door onze gemeenschappelijke kernwaarden: • De drive om continue te verbeteren • Het streven om te blijven innoveren • De focus op het toevoegen van klantwaarde • De eindklant altijd centraal te stellen Nieuwsgierig? Op onze website lees je meer over TerraIndex, het team en het product.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.