DS Internet

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Op zoek naar een website specialist met verstand van zaken? DS Internet heeft meer dan 10 jaar professionele ervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites. Bij mij bent u aan het juiste adres voor internet-koppelingen naar externe systemen, moderne responsive websites die geschikt zijn voor computer en mobiel en alles dat te maken heeft met kwalitatief hoogwaardige internetsystemen. Ik heb jarenlange ervaring als senior front-end developer en senior PHP developer. Tegenwoordig ook vaak fullstack developer genaamd. Dit houdt in dat ik professionele ervaring heb met het omzetten van webdesigns naar responsive HTML5 en als PHP developer jarenlange ervaring heb met het ontwikkelen van websites, CMS systemen en (live) internet-koppelingen. Bij DS Internet staat kwaliteit hoog in het vaandel, want juist met kwalitatieve websites kan het kaf van het koren gescheiden worden. WordPress, Laravel PHP, HTML5, CSS3 en andere technieken worden dagelijks ingezet om die hoge kwaliteit te bereiken.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.