The NextGen

The NextGen is de technische partner die ervoor zorgt dat complexe IT projecten future proof worden opgeleverd.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
The NextGen is een landelijk opererend team dat bestaat uit de nieuwe generatie IT specialisten. Het is onze missie om complexe technische projecten op het gebied van software development/ Infrastructuur en Data tot een succes te maken. Met onze jarenlange ervaring en no limit millennials mentaliteit spelen we een leidende rol in deze markten. Voor een NextGenner is niets te gek of te complex. Onze specialisten werken net zo makkelijk aan nieuwe projecten als aan het doorontwikkelen van de bestaande omgeving. Zowel aan de Frontend/ Backend/ Data en Infrastructuur kant, op project basis of als onderdeel van een Scrumteam. The NextGen werkt met de nieuwste technieken, zodat we met recht kunnen zeggen dat de ‘projecten van de toekomst’ bij The NextGen vandaan komen. Mocht je nog vragen hebben over wat wij precies voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via [email protected] of via 020-2805575. We horen graag van je! Neem een kijkje op www.thenextgen.nl voor meer informatie! Wil je op de hoogte blijven van de laatste technische trends? Volg dan onze LinkedIn pagina!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
7

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.