burodevelopment B.V.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
burodevelopment, together we build Burodevelopment levert online diensten en ontwikkelt maatwerk software. De dienstverlening van burodevelopment is er op gericht de bedrijfsresultaten van anderen te verbeteren door middel van IT. Daar ligt de focus, niets meer en niets minder. Burodevelopment bestaat uit resultaatgerichte en ondernemende professionals. Gezamenlijk hebben zij vele (tientallen) jaren ervaring op het gebied van software ontwikkeling en consultancy, met name in de financiele sector. Als partner is burodevelopment betrouwbaar, betrokken en eerlijk. We doen wat we beloven. De medewerkers hebben een pragmatische insteek en zijn gericht op het leveren van ondersteuning en goede oplossingen. De medewerkers van burodevelopment kunnen probleemloos overweg met oude en nieuwe ontwikkel-methodieken en de diversiteit aan frameworks. Oplossingen worden gerealiseerd in Java, .NET, SQL Server of een combinatie hiervan. Binnen burodevelopment is diepgaande kennis en ervaring met UNIT4 Coda Financials® aanwezig. Dit betreft ondermeer: XMLi, Callable Link, Table Link, en Coda webapplicaties en onderliggende database (SQL Server en Oracle). Afgelopen jaren zijn diverse complexe maatwerk oplossingen gerealiseerd die met succes worden ingezet bij nationale en internationale klanten. Daarnaast levert burodevelopment ondersteuning bij installaties, upgrades en technisch beheer op Coda. De SEPA Hash service is een product van burodevelopment. Met deze service verhoogt u de beveiliging van de gegenereerde betaal / incasso bestanden. Door middel van een unieke hash code waarmee het bestand wordt geïdentificeerd, kunt u de integriteit van het bestand op verschillende momenten in het vervolgproces toetsen. Burodevelopment is doorlopend bezig om de (online) diensten uit te breiden. Het huidige aanbod vindt u terug op de website. Kan burodevelopment iets voor uw bedrijf betekenen? Neem gerust contact op, wij gaan graag met u in gesprek!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.