Zilveren Kruis Achmea

Gezond Ondernemen: verander de omgeving dan verandert de mens.

Sector
Insurance
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Elke dag toegang tot de beste zorg voor een betaalbare premie. Daar streeft Zilveren Kruis naar bij het inkopen van zorg. Maar dat niet alleen. Voor werkgevers en bedrijven zijn wij ook de adviseur als het gaat om Gezond Ondernemen. Gezond Ondernemen is investeren in gezonde en vitale medewerkers en organisaties. Het verhoogt de arbeidsproductiviteit, reduceert verzuim en draagt zo bij aan het behalen van de organisatiedoelen. Het is een effectieve manier om kosten structureel te reduceren en zorgt voor continuïteit van de ondernemer. Zilveren kruis staat ondernemend Nederland graag bij met raad en daad op een manier die past bij u en uw medewerkers. In Nederland is de gezondheidszorg goed geregeld en behoort tot de beste in de wereld. Maar de toegankelijkheid van goede zorg staat onder druk. De zorgkosten stijgen meer dan we met elkaar kunnen dragen. Zilveren Kruis voelt als marktleider de verantwoordelijkheid om een belangrijke rol te spelen in het oplossen van dit probleem. Doordat we een grote speler zijn, hebben we flinke inkoopkracht en dit levert u voordeel op. Hierbij zetten wij ons in voor optimale kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Belangrijk voor u, voor medewerkers en voor de maatschappij.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.