LifeCycleSuite

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
LifeCycleSuite is een project management tool speciaal ontwikkeld om de synergy, productiviteit van en communicatie binnen projectteams te verbeteren. Met LifeCycleSuite beheert u uw project(eisen) en testtraject, en heeft u controle op uw projectdocumentatie, -workflow en versiebeheer. Dit alles binnen één overzichtelijke applicatie met standaard traceability, projectrapportage, een centrale project database en interactief dashboard. Bovenal geeft LifeCycleSuite u focus op de doelstellingen zoals die vooraf door uw projectteam zijn vastgelegd. LifeCycleSuite is een online applicatie, u hoeft zelf geen software te installeren. Heeft u de beschikking over een webbrowser, dan kunt u aan de slag. U beheert zelf wie er toegang heeft tot het project, welke taken iemand mag uitvoeren, welke informatie zichtbaar is en welke documenten er beschikbaar zijn.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.