Indivirtual

Technisch partner in digitale dienstverlening. Part of Sentia

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij zijn Indivirtual, technisch partner in digitale dienstverlening. Wij werken voor en met onze opdrachtgevers aan innovatieve online toepassingen. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam of bij de klant op locatie. Uw bedrijfskritische applicaties mogen geen moment in gevaar komen, uw diensten moeten te allen tijde beschikbaar zijn, uw klantgegevens zijn veilig en uw gebruikerservaring is uitstekend. Tegelijk willen uw marketeers profiteren van de nieuwste technologieën en diensten. Waar doet u dan goed aan? Waar liggen de kansen en de risico's? Wat helpt uw onderneming echt vooruit? Indivirtual is de technische partner die zekerheid en dynamiek samenbrengt in een dienstverlening die is gebaseerd op meedenken en samenwerken. Onze kernwaarde: dagelijks voor u werken in het spanningsveld tussen continuïteit en innovatie. Bij Indivirtual hebben we ruim twee decennia ervaring in dit speelveld. In IT-termen een eeuwigheid van ervaring met het vooruithelpen van menig grote organisatie, het ontsluiten van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van interactieve diensten waarmee u echt het verschil maakt bij uw klanten. Onze cases zijn daar het bewijs van. In die periode hebben we geleerd dat nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en andere partijen meer oplevert dan een strikt leverancierschap. Wij stellen ons op als partner en maken ons vertrouwd met úw situatie en úw processen. In die samenwerking brengt u de inhoudelijke kennis van uw business aan tafel, wij onze ervaring in digitale dienstverlening. Door met u mee te denken, maken we van uw digitale vraagstuk onze uitdaging. We kijken vooruit en zijn kritisch. Een rol die nodig is om oplossingen te realiseren die wérken. En waar uw organisatie trots op kan zijn.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
7

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.