PEAK-IT

Your business is our priority

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De IT-afdeling is onmisbaar. Zonder goedwerkende infrastructuur is er geen business mogelijk. En gezien de technologieën elkaar in een rap tempo opvolgen, is het cruciaal om ware IT-professionals aan boord te hebben. Zo kunt u meegaan met de trends en wordt continuïteit gewaarborgd. Maar hoe komt u aan de beste IT’ers die voor continuïteit, kwaliteit en veiligheid zorgen? Wij bieden een breed scala aan diensten en oplossing, aangepast aan uw capaciteitsvraagstuk. Van volledige bemanning van een afdeling tot het uit handen geven van uw beheer en support. U kunt het niet zo gek bedenken of wij helpen u erbij. • Detachering – door detacheren verder excelleren, hierbij bouwen we samen met u aan gedeelde doelstellingen. • Co-sourcing –samen organiseren we afdelingen, waar PEAK-IT de verantwoordelijkheden voor capaciteit overneemt. • Outsourcing – dit is de ultieme vorm van meerwaarde creëren door op te schuiven in verantwoordelijkheid en resultaten te garanderen. PEAK-IT is uw business partner op het gebied van IT-beheer, -support en -advies. Wij denken met u en uw organisatie mee en kijken naar de korte én lange termijn. Continuïteit en service+ staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien IT als business enabler. Oftewel, IT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn en dient tegelijkertijd als een hefboom voor groei. Zo kunt u als organisatie uw tijd en geld weer volledig richten op uw kerntaken. Om u volledig te ondersteunen, helpen we u ook graag uw business naar een hoger niveau te tillen. Dit kan middels onze diensten als: • Projecten – heeft u ondersteuning nodig op het gebied van migratie, vernieuwing van de IT-infrastructuur of procesverbetering op uw Servicedesk? Wij helpen u duurzaam te innoveren. • Advies – heeft u vragen over cloud, BYOD of behoefte aan een second opinion over uw IT-omgeving? Onze expertise delen we graag met u. PEAK-IT: Your business is our priority.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.