&niped (Persoonlijke Gezondheidscheck)

Dé gezondheidscheck geadviseerd door huisartsen & gezondheidsfondsen.

Sector
Health, Wellness and Fitness
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
In het bedrijfsleven zorgen ziekteverzuim en productiviteitsverlies voor enorme kosten die oplopen in de tientallen miljoenen euro’s per jaar. Daarnaast vergrijst de beroepsbevolking ook nog eens door de stijging van de pensioengerechtigde leeftijd naar 67 jaar. Het is dus belangrijk, nu én in de toekomst, om medewerkers zo lang mogelijk gezond, fit en productief te houden. Daarmee hebben organisaties de maatschappelijke verantwoordelijkheid om preventief te werk te gaan op dit gebied. Wat is de Persoonlijke Gezondheidscheck? De Persoonlijke Gezondheidscheck (PGC) is een e-Health platform dat al door meer dan 450 organisaties en 325.000 mensen wordt gebruikt. De PGC stelt medewerkers op een laagdrempelige manier in staat om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid en daar zelf regie over te nemen, zodat gezondheidsproblemen kunnen worden voorkomen. Medewerkers vullen een online vragenlijst in, voeren thuis zelfstandig de fysieke tests uit, krijgen een rapport met advies en kunnen zelfstandig of begeleid aan de slag met eventuele gezondheidsrisico’s. Dit brengt een hoop voordelen voor de organisatie met zich mee.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.