The Learning Network (TLN)

Elke dag het onderwijs helpen verder te ontwikkelen

Sector
Education Management
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Je kent ons nog wel. De kans is groot dat wij er voor hebben gezorgd dat je jouw schoolboeken kreeg. Ontzorgen van het onderwijs en een leven lang leren leuker en beter maken zitten diep in ons DNA. Elke zomer leveren we meer dan 12,5 miljoen studieboeken, 3,5 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen aan leerlingen en studenten van het vo, mbo, hbo, wo. Iedereen moet met plezier kunnen leren. Daarom helpen we elke dag mee het onderwijs verder te ontwikkelen. Met een stabiele basis, waar we met passie en energie werken aan de oplossingen van morgen! Bekijk onze vacatures op werkenbij.thelearningnetwork.nl We werken in Kampen, Emmen, België, Amsterdam en 5 winkels met ruim 350 betrokken medewerkers. In het hoogseizoen komen nog eens 3.500 studenten hun vakantiewerk bij ons doen. Een echte zomerse topdrukte bij ons dus! Binnen The Learning Network familie hebben we verschillende merken zoals VanDijk, Studystore, Studers en Studieshop.be om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Ieder merk heeft een eigen website, producten en services. En er staat voor elke klant 24/7 een serviceteam klaar.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.