Netivity Internet Software

Netivity ontwikkelt hoogwaardige software producten, continu anticiperend op de volgende technologische revolutie

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Internetbedrijf Netivity, met kantoren in Zwolle en Groningen, bestaat ruim vijftien jaar en behoort tot een van de eerste internetbedrijven van Nederland die zich ging richten op de markt voor e-commerce. Vanuit onze ervaring in dat werkveld, waar vaak als eerste innovaties ontstaan en worden toegepast op basis van internettechnologie, weten we ook andere organisaties te bedienen met onze internetoplossingen. We zijn toonaangevend in de ontwikkeling van platforms voor online winkels en een van de grootste spelers op deze markt. Via onze servers wordt nu jaarlijks voor bijna een half miljard euro aan online aankopen verwerkt. Met onze SaaS software, waaronder die van Tweakwise, tonen we onze innovatiekracht. Wij gaan voor duurzaam. We investeren daarbij in langdurige relaties met onze klanten en onze medewerkers. Fonq, Menzis, Connexxion, Kijkshop, Hans Anders, Lucardi, Boni, Handyman, Topic Travel, Doc&Booff. Wij bouwen hun platforms, hosten hun sites en helpen ze met de steeds weer veranderende eisen die de markt stelt. Dat geldt ook voor onze medewerkers. We willen dat ze zich blijven ontwikkelen door opleidingen. Maar ook persoonlijk, door ze verantwoordelijkheid te geven binnen de organisatie. Vanwege onze platte organisatiestructuur en inhoud gedreven focus, is het bij ons prettig om te werken.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.