Trits Procesinnovatie

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De oplossingen van Trits zijn overzichtelijk en altijd geïntegreerd binnen de ICT-infrastructuur van de klant. De innovaties van Trits richten zich op alle processen binnen organisaties. De wortels van Trits liggen bij innovaties in patiëntenafhandeling: de binnenkomst van patiënten, controles tijdens het bezoek, facturatie achteraf en bieden de mogelijkheid om problemen voor te kunnen zijn. Wij leveren onze innovaties, diensten en services aan alle schakels in de zorgketen zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, streeklaboratoria, huisartsenlaboratoria, medisch specialisten en tandartsen. Daarnaast ontwikkelen we ook oplossingen voor organisaties buiten de zorg, bijvoorbeeld op het gebied van gegevenscontroles en digitalisering van documenten.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.