DNA Services B.V. (Netherlands)

ICT-oplossingen zitten in ons DNA. Op IT-gebied leveren wij: Beheer, Software en Support. Zie ook: www.dnaservices.nl

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijf is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productieonderneming. Het team van DNA bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Het bedrijf ontwikkelt en beheert diverse softwareoplossingen. Aan AGF-bedrijven levert DNA het pakket: FreshERP. Voor MKB-bedrijven in andere sectoren levert DNA het Uniconta ERP-systeem. DNA heeft meerdere specifieke uitbreidingen ontwikkeld voor Uniconta ERP zoals UniOrder (webshop), UniCRM en UniEDI (berichtenverkeer). Verder levert het bedrijf systeembeheer & consultancy met onder andere het DNA Cloud hostingconcept. DNA bedient inmiddels tientallen klanten in uiteenlopende sectoren zoals AGF, Food, Productie, Retail, Groothandel, Transport en Onderwijs.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.