Oberon Amsterdam

Unieke digitale platformen op maat. Jouw kennis, Onze expertise. De perfecte maatwerk oplossing.

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Oberon is al meer dan 25 jaar het online bureau met een focus op digitale platform ontwikkeling. We bouwen unieke platformen. Voor de lange termijn. Dat doen we met eigen vakmensen. Dat doen we niet vóór maar mét de klant. Onze producties hebben de vorm van (responsive) web applicaties, websites en mobiele apps. Voorbeelden zijn: * De My T-Mobile app voor het bijhouden van je verbruik en het bij-kopen van nieuwe bundels. * Een online platform waarmee BAM kopers van nieuwbouwhuizen een compleet nieuwe ervaring biedt. * Een boekingsysteem voor hotels en excursies voor verschillende VVV's. * Het digitale imaginaire Oerol eiland * De nieuwe website en app voor 3D printermaker Ultimaker. * De nieuwe website voor IDFA (International Documentary Filmfestival Amsterdam) (In 2020 top 3 notering emerce top-100) Wij doen de ontwikkeling vaak in de vorm van SCRUM trajecten waarbij designers, developers én de klant samen 1 team vormen. Jouw kennis, Onze expertise. Samen de perfecte maatwerk oplossing
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
5

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.