AMP groep

Bezorgen en identificeren met extra zorgvuldigheid

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Zorgvuldigheid, daarvan zijn we bij de AMP Groep een beetje bezeten. Daarom identificeren we klanten op de meest betrouwbare wijze. Dit doen we voor alle bekende stelsels zoals Idensys, PKI-overheid en eHerkenning. En een paspoort, medicijn en mobiele telefoon bezorgen we daarom nooit zomaar aan ‘de buurman’. We zijn namelijk streng als het moet. Maar we zijn ook vriendelijk als het kan. We maken het voor uw klant zo eenvoudig mogelijk. Bij identificaties heeft uw klant bijvoorbeeld de keus tussen identificatie via app, webcam of op locatie. En bij een bezorgafspraak kiest uw klant zelf een dag, tijdvak en plaats. We zijn dan ook trots op onze betrokken medewerkers! Zij hebben ervoor gezorgd dat meer dan 500.000 klanten AMP met gemiddeld een 9.1 en een Net Promotor Score van 65 beoordelen. AMP werkt voor opdrachtgevers zoals Coolblue, T-Mobile, KPN, ABN AMRO en gemeenten zoals Rotterdam en Amsterdam. Dit soort organisaties is veeleisend. En daar houden we van. We zijn namelijk ook een beetje bezeten van continu verbeteren.. AMP. We zorgen ervoor.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.