Mysolution

Verruim je horizon met staffing & recruitment software van Mysolution.

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing software. We zijn een stabiel bedrijf met een brede expertise dat elk jaar groeit in omvang. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers. We werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen. Bij Mysolution werken bevlogen professionals met allerlei expertises. Bij ons kun je groeien en blijf je jezelf ontwikkelen. Wij bouwen slimme oplossingen die het verschil maken voor klanten. Daarbij gaan we elke dag de diepte in. We realiseren ons dat het altijd beter kan en onze oplossingen nooit af zijn. Omdat inzichten steeds veranderen en de techniek steeds nieuwe mogelijkheden biedt. Of… omdat we nieuwe zeeën gaan bevaren. Bij Mysolution doen we het samen. Dat zit in ons DNA. Zo worden schijnbaar onmogelijke uitdagingen toch haalbaar.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.