Studenten.net

Sector
Online Media
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Studenten.net is hét grootste online platform voor hbo- en wo- studenten. Studenten kunnen bij ons alles vinden op het gebied van studeren, werken, wonen, stadsinformatie en natuurlijk het studentenleven. Kortom; alles wat je wilt weten om het maximale uit je studentenleven te halen. Voor partners zorgt Studenten.net voor een vertaling van jouw merk in de studentendoelgroep door bijvoorbeeld (social) media campagnes, contentcreatie & -integratie of branded vlogs! Daarnaast is ook onlangs ons eigen shoppingplatform Stufi van Studenten.net live gegaan: shop via Stufi van Studenten.net bij je favoriete webwinkels (Van AliExpress tot Zalando) en ontvang zo’n 8% van je aankoopbedrag terug. Deze cashback kun je vervolgens inruilen voor gratis concert- en festivaltickets bij Ticketmaster! Meer weten? Neem vooral contact met ons op via [email protected]!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.