Kolibrie HRM voor Horeca

Dé specialist op het gebied van payroll, uitzenden en HRM.

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Kolibrie is marktleider op het gebied van HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever biedt Kolibrie de allerbeste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten en uitzenden aan. Adviseur en specialist in de horeca Kolibrie is uitgegroeid tot de adviseur en specialist in de Nederlandse horecabranche. Door ons volledig te concentreren op deze branche weten wij als geen ander wat jou als ondernemer boeit, bezielt en bindt. Inmiddels laten ruim 2.500 kleine, middelgrote en grote ondernemingen in geheel Nederland zo’n ruim 30.000 payrollmedewerkers verlonen via Kolibrie. Kolibrie neemt haar positie als marktleider zeer serieus en ziet een constante jaarlijkse groei als een bevestiging van haar betrouwbaarheid en kwaliteit. Kolibrie HRM voor Horeca, jij verdient het!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.