VX Company

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij geloven in dát doen waar je goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken. VX Company is gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie, BI en big data consultancy, forensic analytics en managed services. Het is onze missie om dé partner voor onze klanten te zijn op het gebied van bedrijfskritische applicaties en samenwerkingsapplicaties die bedrijfsdoelstellingen helpen realiseren. We zijn met onze klanten altijd op zoek naar de mogelijkheden van nieuwe technologische ontwikkelingen voor innovatie en verbetering van bedrijfsprocessen. Hoe? We ontwerpen, ontwikkelen, integreren, testen en beheren applicaties en (data) infrastructuren op het vlak van Java, Microsoft en Oracle. Op forensisch gebied bieden we diepgaande data-analyse oplossingen aan nationale politie en andere overheidspartijen ter ondersteuning van hun taak om fraude en criminaliteit te bestrijden. Daarnaast verzorgen we consultancy en trainingen op het gebied van Agile (Scrum en Kanban) en testen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
6

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.