Garansys

IT-partner Digitale Transformatie | Microsoft stack (devops) | Diensten met resultaatgarantie | Initiatief Caesar Groep

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Garansys staat voor commitment, heldere deliverables in IT-oplossing. Daar komt ook onze naam vandaan: garantie in systemen. Garansys staat voor de juiste IT-oplossing, op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Ons specialisme is de Microsoft Stack; vanzelfsprekend zijn wij Gold Partner van Microsoft. Wij bieden: - Software ontwikkeling: Wij garanderen de juiste functionaliteit, voor een vaste prijs en gegarandeerd op tijd. - Beheer: Uw software houden wij functioneel up-to-date waardoor er aantoonbaar minder verstoringen ontstaan. Is er desondanks toch een blokkerend incident? Dan lossen wij dit binnen 8 tot 16 uur op, gegarandeerd. - Consultancy: Samen met uw medewerkers zorgen wij voor aantoonbare en langdurige verbeteringen van uw IT-werkprocessen. Wij geloven in de kennis en ervaring van uw medewerkers, onderzoeken samen welke knelpunten er zijn in de organisatie en doorbreken gedragspatronen van binnenuit.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.