Almexx

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Almexx B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in internetoplossingen. Wij combineren internettechnologie met internetmarketing om onze klanten te helpen bij het trekken van klanten of bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Almexx is voornamelijk actief in de makelaardij en de financiële dienstverlening. Maar wij ontwikkelen ook applicaties voor smartphones, zetten websites op om werkzoekenden te koppelen aan hulpzoekenden en wij zoeken voor u de beste supermarktaanbiedingen. Naast deze activiteiten geven wij bij Almexx advies over het opzetten van een Adwords-campagne en ontwikkelen wij voor onze klanten landingspagina's waarbij de conversie hoog is. Voor meer informatie over Almexx B.V. kijkt u op onze website of neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte internet oplossing. Naast onze website zijn wij ook te vinden op: http://www.almexx.nl http://twitter.com/#!/almexxalmexx http://www.youtube.com/user/Almexx1 http://www.facebook.com/pages/Almexx/162442397111259
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.