Vitas

Professionals in Software Development, Creative Development, Cyber Security, Blockchain, Data & Inzicht.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Vitas is een groot geschenk in een klein doosje. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van “Agile” software development werken we uitsluitend met zeer ervaren professionals met een bewezen staat van dienst. Vitas richt zich daarbij met haar dienstverlening vooral op hedendaagse vraagstukken als: * Blockchain * Cyber Security & Ethical Hacking * Data Analytics * Artificial Intelligence * Front-End development * Back-End development * Portal & Collaboration * UX / UI Met een team van ruim 60 professionals op het gebied van Microsoft en Java bedienen wij zowel onze regionale klanten als grote internationaal opererende organisaties vanuit onze regiokantoren in Joure, Groningen en Almere. Kortom: we zijn een klein flexibel bedrijf met de professionele werkwijze en allure van een grote ICT dienstverlener. Voor meer info: http://www.vitas.nl
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.